Ροή Ειδήσεων

ΘΑΥΜΑ ....! ! ! .......ΘΑΥΜΑ....! ! ! ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ !

Και ξαφνικά λίγες μέρες πριν τις εκλογές τις 18ης Μαίου  ένα μεγάλο θαύμα συντελείται στον Δήμο μας .Το γαρμπιλόχωμα που σκέπαζε τις λακούβες μέχρι και προχτές ξαφνικά εγένετο πίσσα .

ΝΑΙ ! ! ! ΦΩΝΑΞΤΕ ΤΟ ! ! !ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ! ! !ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ ΠΙΣΣΑ ΠΑΝΤΟΥ .......! ! !ΑΝΟΊΞΑΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΊ !!! ΘΑΥΜΑ.....ΘΑΥΜΑ ΦΩΝΑΖΑΝ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ. Πολλοί επίστεψαν ότι μας λυπήθηκε ο θεός και μετέτρεψε το χώμα σε πίσσα για να γλιτώσουμε από τις λακούβες, άλλοι πάλι σταυροκοπήθηκαν και το απέδωσαν στην έλευση της Αγίας Εβδομάδας των Παθών και του Αγίου Πάσχα.

 Σας ενημερώνω λοιπόν για όσους δεν το ξέρουν πως ούτε το ένα ισχύει ,ούτε το άλλο .Όλα αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους ,στον Δήμο μας ,οφείλονται στο γεγονός πως σε λίγες εβδομάδες από τώρα έχουμε Δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Και τότε οι πιστοί ανεφώνησαν με μια φωνή " ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΑΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΔΟΥΜΕ Κ ΑΛΛΑ ΘΑΥΜΑΤΑ "

Μόνο ώς θαύμα μπορεί να περιγράψει κανείς αυτήν την κατάσταση ,γιατί για 3 χρόνια και 5 μήνες όλοι μας έλεγαν πως δεν έχουμε πίσσα γιατί κανείς δεν ανταποκρίνετο στο να πωλήσει πίσσα στον Δήμο λόγο άλλων ωφειλών κτλ κτλ κτλ.....

Και ξαφνικά ώς εκ θαύματος οι λακούβες κλείνονται πια με πίσσα. Δυστυχώς αυτή η παλαιοκομματική αντίληψη και νοοτροπία των έργων και εγκαινίων 25 μέρες πριν τις εκλογές καλά κρατεί.Μόνο που δεν πείθει πια κανέναν.

Λυπάμαι που το λέω κύριοι αλλά οι δημότες ξύπνησαν , δεν τρώνε κουτόχορτο πια, και οι απαιτήσεις τους είναι μεγάλύτερες και ποιοτικά αναβαθμισμέμες σε σχέση με αυτό το ελάχιστο που εσείς θέλετε να τους προσφέρετε.

 Όλοι γνωρίζουν λοιπόν πως μόλις έρχονται τα χελιδόνια μπαίνει η Άνοιξη , έτσι και μόλις αρχίζουν να κλείνουν οι λακούβες έρχονται οι εκλογές. Μόνο που σ αυτές τις εκλογές οι δημότες έχουν περισσότερες απαιτήσεις και δεν εξαπατώνται με φύκια για μεταξωτές κορδέλλες , και σεις δυστυχώς δεν μπορείτε να καλύψετε όσα απαιτούν και δικαιούνται οι συμπολίτες μας.

Νικηφόρος Σ. Δαδάνης
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Φυλής
¨ "ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΩΝ "
 ΣΑΒΒΑΣ Ι. ΣΑΒΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου